Præsentation af selvudgiverforfattere,
som holder oplæg i Foredragssalen på Hald Hovedgaard ifm. temadagen om selvudgivelse.

kl. 11:00 Lizzy Christiansen
Jeg er opvokset i Våg - Suderø på Færøerne. Jeg er mor til tre voksne børn og har fem børnebørn. Jeg flyttede til Danmark i år 1973. Jeg er uddannet: herreskrædder, PGU´er og pædagog.
Jeg udgav Livskapitler og solopgang i 2015. På forlaget Kahrius. Det er en dokumentation, skrevet ud fra min dagbog, som pårørende, da min eksmand var syg, han blev senhjerneskadet og ændrede personlighed.

kl. 11:30 Lars Bjerregaard Jessen
Lars Bjerregaard Jessen er opvokset i Aabenraa og bosat i Tilst siden 2005. Lars Bjerregaard Jessen er uddannet cand.negot. og MBA. Udover at have beskæftiget sig med kommunikation på sine studier har han bl.a. været kommunikationschef i en større privat virksomhed. P.t. indgår kommunikation som en vigtig del af jobbet, når Lars Bjerregaard Jessen underviser studerende på videregående uddannelser.
Den 27. september 2016 debuterede Lars Bjerregaard Jessen med romanen Nøgen hukommelse. I forfatterskabet fokuseres der specielt på parforholdet i medgang og i modgang, om lidenskab og kriser. Se mere her: www.larsbjerregaardjessen.dk

kl. 12:00 Thomas Grønnemark
Fra doven idé til månedens bog i ”Helse” Hvordan har Thomas Grønnemark fået succes med sin selvudgivne bog Dovne Energi, og hvilke initiativer han har taget for at sprede ”De 7 dovne principper” rundt i landet?
Hvis man samler et stærkt team omkring sin bog, så kan det i mange tilfælde hamle op med et etableret forlag. For som det 5. dovne princip siger, så skal man ”Lade andre gøre arbejdet”!
Mød op til foredraget, og få serveret nogle guldkorn, så du kan skrive den bog du drømmer om.
Se mere her: www.dovenenergi.dk

kl. 12:30 Bodin Madsen
Mit navn er Bodin Madsen, og jeg har skrevet historier, så længe jeg kan huske. I dag er det især serien om Gumpy - den ildpruttende gargoil jeg bruger energi på. Der er udkommet fire bøger i serien, og de har klaret sig rigtigt flot salgsmæssigt. Bog no 5 udkommer i 2017 under titlen; H.C. Andersens Hemmelighed.
Jeg er ved et medudgiverforlag, hvilket passer utroligt godt til mit temperament. Ved et mindre forlag er det mere personlig for en foratter og man har mere indflydelse på eget produkt.
Se mere her: www.gumpythegargoil.dk

kl. 13:00 Ingvart Christiansen
Ingvart Thyge Christiansen er selvudgiver og forfatter. Han har udgivet 2 bøger via Forlaget Kahrius. Begge bøger er eventyr for voksne og større børn. Ingvart har gjort sig erfaringer omkring valg af forlag til selvudgivelse og kontakt til PR virksomheder, promovering med mere. Bogtitel er Kong Pukkelrygs Saga
Se mere her: www.ingvart.dk

kl. 13:30 Nina Hansen
Nina Emilie Hansen har udgivet fire bøger. To på forlaget Ådalen og to på eget forlag.
Da hun fik besked fra en død mand om at skrive hans slægtshistorie, undersøgte hun mulighederne for at undgå et forlag og selv være ansvarlig for processen. Hun var i den heldige situation, at kende en grafiker og et trykkeri. Det var en stor hjælp til opsætning, billedbehandling og korrekturlæsning. Det er nødvendigt med en sparringspartner og en kritiker.
Se mere på www.ninaemilie.dk

kl. 14:00 Claus Schjødt
Claus Schjødt (f. 1965) debuterede i 2016 med novellesamlingen Stop ved blink, der er udgivet på forfatterens eget forlag, Alliken. De 15 noveller handler om mennesker, som bliver forstyrret i deres hverdag af en tilfældig hændelse, impuls eller opdagelse. Forstyrrelsen pirker til deres selvopfattelse eller syn på livet og sender dem ofte i en ny retning. Forfatteren er uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole. Hans næste bog – også en novellesamling – udkommer senere i år.
Se mere her: www.alliken.dk

Kl. 14:30 Ketty Hjøllund
Min bog ALS-Sygdommen uden håb er en barsk beretning om en uhelbredelig sygdom i alle dens faser fra de første symptomer til den sidste nat. For min mand tog det knap 3 år. Hvad sker der i en familie, når døden flytter ind, og der intet håb er. Om at gå fra almagt til afmagt. Om min mands beslutning om at tage sit eget liv. Om kampen for aktiv dødshjælp. Om legalisering af cannabis til uhelbredeligt syge. Om sorg, savn, afmagt og frustration, og om hvordan kærligheden kan bære det ubærlige. Bogen rummer desuden min mands meget smukke og sigende digte fra forløbet.
Se mere her: www.ketty-hjoellund.dk