Her er Halds hoved

det andet
NÆSTE REFUGIE-PERIODE I HOVEDBYGNINGEN
Fra 05-06-2017 til 12-06-2017

NÆSTE ARRANGEMENT PÅ HALD
Der er for tiden ikke nogle arrangementer i kalenderen!

SIDSTE NYT:
Halvt om Hald


SIDSTE PRESSEKLIP:
Søndagsgæsten: Peter Q. Rannes

SENESTE
HALDSKREVET BOG
Schmidt / Olsen (Margrethe Schmidt og Mette Egelund Olsen): Refugium
SENESTE POLAROID

Det Danske Forfatter-
og Oversættercenter

Hald Hovedgaard
Ravnsbjergvej 76
DK-8800 Viborg
86 63 84 10
mail@haldhovedgaard.dk

Topmenu

Udenlandske deltagere i H.A.L.D. 2010 - [Housing Authors & Literature, Denmark]


Fiona Maazel (USA)

Fiona Maazel har skrevet noveller, essays og har senest udgivet romanen Last Last Chance: a novel (Farrar, Straus & Giroux, 2008). Udover sit virke som forfatter og skribent har Fiona Maazel undervist i creative writing på bl.a. New York University, samt været managing editor på The Paris Review. Fiona Maazel, der er født i 1971, er bosiddende i New York.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fiona_Maazel

www.lastlastchance.com


Jackee Budesta Batanda (Uganda)

Jackee Batanda, der i 2003 blev "Regional Winner in the Commonwealth Short Story Competition" har siden 2001 fået udgivet et utal af essays og noveller for børn og voksne i afrikanske og engelske tidsskrifter og antologier. Børnebogen Blue Marble udkom i 2005 i samarbejde med UNESCO. Jackee Batanda er bosiddende i Kampala.

www.ugpulse.com/articles/daily/Literature.asp?ID=295

www.mazwi.net/interviews/an-evaluation-talking-to-jackee-budesta-batanda


Jacob Wren (Canada)


Jacob Wren er forfatter og skaber af excentriske forestillinger. Hans seneste bog er novellesamlingen Families Are Formed Through Copulation (Pedlar Press 2007), som også foreligger på fransk (La famille se

crée en copulant, Le Quartanier, 2008). Han har virket som dramaturg og instruktør og flittigt skrevet om samtidskunst. Jacob Wren bor i Montréal.

http://radicalcut.blogspot.com

http://www.myspace.com/multitudes


Tiziana Colusso (Italien)

Tiziana Colusso er forfatter og redaktør af det internationale nettidsskrift FORMAFLUENS.NET (www.formafluens.net). Tiziana Colusso har bl.a. udgivet digtsamlinger og noveller, seneste digtsamlingen Il sanscrito del corpo (Fermenti editrice, 2007). Tiziana Colusso, der er medlem af bestyrelsen af EWC (European Writers Congress), er bosiddende i Rom.

http://www.tizianacolusso.it


Tilbage til forsiden her.

Det Danske Forfatter- og Oversættercenter er en selvejende institution, der med støtte fra Viborg Kommune og Kulturministeriet (via Kunststyrelsen), driver Hald Hovedgaard, som en litteratur- og kulturinstitution. Som det kan læses på siderne her. tilbyder Hald Hovedgaard forfattere, oversættere m.fl. gratis arbejdshold på Hald, men Hald er også et anderledes kursuscenter og arrangør af litterære og kulturelle begivenheder.