Her er Halds hoved

det andet
NÆSTE REFUGIE-PERIODE I HOVEDBYGNINGEN
Fra 05-06-2017 til 12-06-2017

NÆSTE ARRANGEMENT PÅ HALD
Der er for tiden ikke nogle arrangementer i kalenderen!

SIDSTE NYT:
Halvt om Hald


SIDSTE PRESSEKLIP:
Søndagsgæsten: Peter Q. Rannes

SENESTE
HALDSKREVET BOG
Schmidt / Olsen (Margrethe Schmidt og Mette Egelund Olsen): Refugium
SENESTE POLAROID

Det Danske Forfatter-
og Oversættercenter

Hald Hovedgaard
Ravnsbjergvej 76
DK-8800 Viborg
86 63 84 10
mail@haldhovedgaard.dk

Topmenu

Oversættere ”kupper” Hald
02-11-2011

Hald Hovedgaard er åben for flere slags litterære gæster; forfattere, oversættere og illustratorer. Den første gruppe er flittig til at benytte Halds kombination af skrivero og vedkommende forstyrrelser, de to andre kommer her i mere beskedent omfang.

Netop af den grund var uge 23 i 2010 i samarbejde med Dansk Oversætterforbund (www.d-o-f.dk) reserveret oversættere, og 8 styks af slagsen boede og arbejdede på Hald i denne uge.

Nogle oversættere ville her i efteråret gerne gentage successen og efterlyste endnu en ”oversætteruge”. En sådan var ikke lige til at putte i kalenderen, så der var ikke andet at gøre, end at opfordre dem til at hanke op i hinanden og søge til Hald.

Sådan gik det til, at der nu i uge 44 er hele seks oversættere på Hald.

På billedet ovenfor ses (bagerst fra venstre) Søren, Thue, Morten, Bente, Camilla, Kirsten, Bente, Toni og Camilla. Oversætterne er nemme at kende, det er dem, der ser mest skumle ud: de sidder nemlig alle og oversætter krimier/thrillere!

Tilbage til forsiden her.

Det Danske Forfatter- og Oversættercenter er en selvejende institution, der med støtte fra Viborg Kommune og Kulturministeriet (via Kunststyrelsen), driver Hald Hovedgaard, som en litteratur- og kulturinstitution. Som det kan læses på siderne her. tilbyder Hald Hovedgaard forfattere, oversættere m.fl. gratis arbejdshold på Hald, men Hald er også et anderledes kursuscenter og arrangør af litterære og kulturelle begivenheder.