Her er Halds hoved

Det andet - Menu

Topmenu

Halds projekter

Det hænder, at nogen på Hald får en god idé. Det sker også at andre får en god idé og trækker Hald med ind i den.

Det sker faktisk tit!

Nogle gange kommer der et virkeligt realiserbart projekt ud af de gode idéer og nogle gange bliver projekterne også ført ud i livet. Se hvilke herunder.


Midtjyske Fortællinger

Midtjyske Fortællinger er et bogprojekt, som Region Midtjylland har støttet økonomisk som led i tiltaget ”Kend din region”
Forfatterne blev bedt om at bidrage med en fortælling, der tager udgangspunkt i en lokalitet i Region Midtjylland. En lokalitet, der har betydet noget særligt for dem.

Hald Hovedgaard har været med i projektet, har lagt forlag til.

Bogen udkom i november 2008 og kan købes på Hald eller hos boghandleren.

Det dansk-amerikanske writers’ retreat

Man tager 5 amerikanske skønlitterære forfatter og 5 danske skønlitterære, en gamle herregård i det midterste Jylland og en uges tid i maj 2007. Så har man det fineste internationale forfattermøde: det dansk-amerikanske writers' retreat på Hald.

Historier på Thise Mejeris mælkekartoner

Læsningen starter på morgenbordet!
Og på Hald fandt vi i 2004 på at der skulle historier og illustrationer på mælkekartoner, så børn og voksne kunne læse noget andet end de sædvanlige varedeklarationer på mælkekartoner over morgenmaden..

Thise Mejeri og Kulturministeriets læselystkampagne var med på idéen, og i juni 2005 mødtes fem forfattere og fem illustratorer med folk fra Thise Mejeri og Hald Hovedgaard på en workshop på Hald Hovedgaard. Resultatet blev 5 kartoner, som blev 'udgivet' i et oplag på nogle millioner i efteråret 2005.